OPREMA

Ventilacioni sistemi inVENTer mogu biti ugrađeni u niz različitih, fleksibilnih načina. Jednako svestran je i naša ponuda potrebnih oprema za kontrolisanu klimu životnih prostora. Da bi Vam nudili individualnu ventilaciju koja je po Vašoj meri, inVENTer pruža široku lepezu dodataka za Vaš inVENTer ventilacioni sistem. Naša oprema Vam omogućava da ugradite i opremite ventilacioni sistem potpuno po Vašolj želji.

 

PROIZVODI:

 

FILTERI

inVENTer filteri

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_oprema_filteri.jpgFilter prašine, polena i (fini) mikrofilter za unutrašnje poklopce inVENTer jedinica. Koristeći inVENTer ventilacioni sistem, možete automatski kontrolisati ventilaciju Vaših prostorija, bez potrebe za utvaranje prozora. Suprotno uobičajenim prozorskim ventilacionim sistemima, naši uređaji sadrže integrisani sistem filtera, kako bi Vas zaštitili od prašine, čestica prljavštine i polena.

Ovo izuzetno povećava kvalitet vazduha u Vašim prostorijama. Oni koji boluju od alergije će moći slobodno disati i leti. Svi unutrašnji poklopci inVENTer ventilacionih sistema, koji potiču iz naših skladišta su podrazumevano opremljeni filterom prašine klase G3.

Opširnije: FILTERI

Individualni ugradni sistem

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_oprema_csm_Simplex-perspektivisch_a3a12165c2.jpgSIMPLEX MONTAŽNI BLOK

Pogodna pomoć za ugradnju inVENTer ventilacionih sistema sa okruglim uzidnim rukavima

Jednostavna montaža, razrađen funkcionalnost i stabilna struktura su najvažniji elementi zidnih montažnih blokova. Ovi dodaci se primenjuju kao pomoć za ugradnju u konstrukcijama, gde su oni integrisani u zidove tokom izgradnje objekata, što čini naknadno bušenje rupa suvišnim. Brza i jednostavna montaža bloka, bez potrebe za merenje nagiba štedi vreme i troškove tokom ugradnje.

Opširnije: Individualni...

SENZORI

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_oprema_csm_CO2-Sensor_23e68fc551.jpgSENZORI

Dodatni senzori za dodatni kvalitet vazduha u zatvorenim prostorijama.

ZVUČNA IZOLACIJA

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_oprema_zvucna_izolacija_SDE-Innenblende-Flair-HG-weiss.jpgZa poboljšanu zvučnu izolaciju

Ventilacione jedinice decentralizovanih ventilacionih sistema inVENTer su tihi u radu, akustički gotovo neprimetni, zahvaljujući visoko efikasnim reverzibilnim ventilatorima. Zbog subjektivne osetljivosti ili lokalnih okolnosti, postoji mogućnost ograničavanja spoljašnje buke ili generisanih zvukova ventilatora uz dodatnu opremu za zvučnu izolaciju, za mirnu atmosferu u Vašoj kući.

Opširnije: ZVUČNA IZOLACIJA

ZAŠTITA OD VETRA

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_oprema_vetar_Windschutzeinsatz-Rund-iV12-Smart-weiss.jpg

Vetrobran i blokator oluje

Sigurno funkcionisanje i uz visoki pritisak vetra.

Za inVENTer ventilacione uređaje, koji se ugrađuju u zidove sa strane kuće, gde je moguć visok pritisak vetra, preporučuje se dodatna mera zaštite od vetra. Ova oprema može da bude, zavisno od preduslova, ugrađena kao preventivna mera u zidni rukav ili u formi blokator oluje u poklopac za zaštitu od vremenskih prilika.

Opširnije: ZAŠTITA OD VETRA

ZAPTIVNI BALON

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_oprema_csm_Abdichtbalon-inVENTer-Zubehoer_4b3e9d2951.pngBALON ZA ZATVARANJE

Zaptivni balonBalon za zatvaranje

Brzo i jednostavno zaptivanje okruglih zidnih rukava (iV12-Smart, iV14R, iV25), za izradu analize gustine pomoću metode diferencijalnog pritiska.

  

POSETITE:

NOVO!!!

    Uskoro!!!

 

 

PREUZMITE KATALOG

PREUZMITE PAX KATALOG

NOVI inVENTer KATALOG

KONTAKT

inVENTer SRBIJA

TOT PROMET DOO
Partizanska 79
21220 Bečej
SRBIJA

Tel.
021 6915 206
Email:
office@inventer.rs