KONTROLERI

Kontorla i regulacija naših ventilacionih sistema

Naši decentralizovani ventilacioni sistemi su lako prilagodljivi Vašem svakodnevnom životu. Možete ih podesiti po sopstvenim željama, potrebama ventilacije Vaše kuće. Postoje različiti operacioni režimi, koji omogućavaju ražličita podešavanja, da bi ste mogli podesiti klimu po Vašim potrebama.

Da bi se garantovala idealna primena inVENTer sistema, za vaše potrebe, inVENTer nudi različite kontrolere. Jednostavne za rukovanje, kontroleri se mogu prilagoditi intuitivno, da bi vaš dom dobila preciznu količinu ventilacije, koji Vam je potreban.

Osnovni kontroler sMove s4 i sMove s8 se primenjuju za postavljanje do 8 decentralizovanih ventilacionih sistema. njihova struktura je lako razumljiva i laka za upravljanje. Nova generacija osnovnih kontrolera sa dizajnom bez dugmadi, formira kompaktan modul sa regulacionom kontrolom. Pomoću struktuirane kapacitivne površine dodira ste u mogućnosti da lako i jednostavno podešavate unapred određene nivoe ventilacije, funkcije pauze i ventilacije. Kapacitivna traka podešava intenzitet ventilacije ravnomerno, pomoću "Touch & Slide" funkcije.

Vrhunski MZ-One kontroler pruža napredne mogućnosti za kontrolu naših ventilacionih sistema.  Omogućava Vam prilagođavanje inVENTer ventilacionih sistema prema Vašim pojedinačnim preferencijama čistog i zdravog vazduha. Hladno i sveže u spavaćoj sobi, toplo i udobno u dnevnoj sobi i efikasna regulacija vlage u kupatilu. Sve to istovremeno. Jedinstveni "Clust-air" moduli omogućavaju različitu ventilaciju u četiri posebno podesiva dela kuće. Na raspolaganju su podešavanja za obnovu toplote, ventilaciju i kontolu vlažnosti, kao i pauza. Ventilacija po Vašem izboru, za Vašu prijatnu atmosferu.

MZ-Home

MZ-Home

Potpuna kontrola ventilacije

  • sat za nedeljno vreme
  • inteligentno upravljanje više zona
  • senzori za vlagu

 

b_220_180_16777215_00_images_proizvodi_controllers_csm_MZ-Home-Multi-Funktions-Steuerung_fcc233cd43.jpgNaslednik MZ-One-a sa automatizovanim povezivanjem

 

  

POSETITE:

NOVO!!!

    Uskoro!!!

 

 

PREUZMITE KATALOG

PREUZMITE PAX KATALOG

NOVI inVENTer KATALOG

KONTAKT

inVENTer SRBIJA

TOT PROMET DOO
Partizanska 79
21220 Bečej
SRBIJA

Tel.
021 6915 206
Email:
office@inventer.rs