b_220_220_16777215_00_images_novosti_inventer_izgradnja.jpgInvestitori, distributeri, arhitekte, planeri, građevinska preduzeća, instalateri...

 

Svi mi radimo na tržištu koje polako otkriva mnoga građevinska rešenja, polako ih uvodimo kao luksuzna, da bi ih konačno tržište prihvatilo kao jedan od standarda i neizostavnih osnova savremene gradnje.

Tako je i sa pametnim ventilacionim rešenjima i decentralizovanim sistemima ventilacije koji u razvijenijim zemljama već predstavljaju sandard i jedan od uslova kvalitetnog života u modernim ili renoviranim stambenim i poslovnim građevinama.

Relativno loša strana toga je što puno truda i vremena ulažemo na edukaciju tržišta kako bi promovisali nešto što se negde drugde već smatra obaveznim rešenjem.

Dobra strana je što su rešenja koja promovišemo već toliko napredovala, filigranski dorađivana i razvijena pre nego što su postala dostupna našem tržištu, i mi ih svojim klijentima nudimo potpuno usavršena, oprobana i testirana na najzahtevnijim tržištima.

U ovom poslu smo svi zajedno, zato smatramo sve investitore, distributerearhitekte i planere našim partnerima i trudimo se da im uvek budemo na raspolaganju i pružimo svu neophodnu podršku.

Ako Vam se sviđa naša inVENTer priča javite nam se. Poslaćemo Vam promotivni materijal, zakazati prezentaciju inVENTer sistema i proizvoda u Vašim prostorijama ili u jednom od prostora naših distributera i partnera ili u našem sedištu u Bečeju.

Dobro došli u inVENTer porodicu.

 

ZAKAŽITE PREZENTACIJU

0/25

Pošaljite mi promo materijal Želim da vidim prezentaciju brenda inVENTer Želim da posetim Vaše sedište u Bečeju
Investitor Arhitekta Planer Građevinsko preduzeće Distributer
Telefon Email

 

 

  

POSETITE:

NOVO!!!

    Uskoro!!!

 

 

PREUZMITE KATALOG

PREUZMITE PAX KATALOG

NOVI inVENTer KATALOG

KONTAKT

inVENTer SRBIJA

TOT PROMET DOO
Partizanska 79
21220 Bečej
SRBIJA

Tel.
021 6915 206
Email:
office@inventer.rs